אחראיות על ניהול רצפת הייצור, מיטוב תהליכי העבודה, והובלת צוות העובדים להשגת יעדי הייצור תוך הקפדה על סטנדרטים גבוהים של בטיחות ואיכות.
תחומי אחריות עיקריים:
ניהול צוות עובדים – גיוס, הכשרה, הדרכה וניהול של צוות עובדי הייצור
תכנון וביצוע – הכנת תוכניות ייצור שבועיות, ניהול משאבים אופטימלי ועמידה ביעדי תפוקה
בקרת איכות – הטמעת תהליכי עבודה העומדים בתקני בטיחות המזון והבטחת איכות המוצרים
ייעול תהליכים – זיהוי וביצוע שיפורים בתהליכי הייצור
שכר ותנאים מצויינים!!!